Sparekassen Kronjyllands repræsentantskab

Valg 2020

Brug din indflydelse - stem

Som garant kan du nu være med til at bestemme, hvem der skal være en del af Sparekassens øverste myndighed – repræsentantskabet. Det er blandt andet dem, der vælger bestyrelsen og godkender Sparekassens regnskab.

Som garantsparekasse har Sparekassen Kronjylland nemlig ingen ejere. I stedet er vores garanter med til at bestemme udviklingen.

Du kan stemme på én kandidat.

Kandidater fra hele landet

Der er i alt 94 opstillede kandidater, som du kan stemme på til de 50 pladser.

  • Afstemningen begynder 1. oktober 2020.
  • Alle der er garanter før 1. august 2020 har mulighed for at stemme.

Kandidaterne står i alfabetisk rækkefølge efter efternavn. En * efter navnet betyder, at de i dag sidder i Repræsentantskabet.

Klik på læs mere, for at lære om Repræsentantskabets formelle og uformelle rolle.

Kandidater 2020

1. Claus Andersen*, 8960 Randers SØ
1. Claus Andersen*, 8960 Randers SØSelvstændig
Jeg har i mange år været selvstændig erhvervsdrivende og har god indsigt i bankforretninger fra brugersiden. Jeg har desuden været distrikschef indenfor salg og marketing.
2. Jens Seifert Baier Andersen*, 8920 Randers NV
2. Jens Seifert Baier Andersen*, 8920 Randers NVLærer
Jeg er uddannet lærer og UU-vejleder. Jeg har haft plads i Sparekassens repræsentantskab i 4 år, hvor jeg har været med til at godkende valg af bestyrelsesmedlemmer, samt været med til at godkende sparekassen Kronjyllands regnskaber. Vi er blevet hørt i forbindelse med vedtægtsændringer inden beslutningsvedtagelsen. Jeg har lært mig meget om Sparekassen i de forløbne 4 år.
3. Kenneth Westergaard Andersen, 7100 Vejle
3. Kenneth Westergaard Andersen, 7100 VejleGlobal R&D Director og CEO
Jeg har været kunde i Sparekassen Kronjylland hele mit liv, hvor det ikke bare har været et kundeforhold men et partnerforhold hvor jeg altid har fået stor støtte i alle de udfordringer og projekter som jeg har været igennem. Derfor føler jeg at det er tid til at betale tilbage ved at bruge noget af den erfaring som jeg har fået igennem min karriere. Jeg er udlært værktøjsmager. Jeg er Global R&D Director hos AMMEGA og 100% ejer af virksomhederne KW Construction ApS og uni Technology A/S.
4. Mikkel Andersen, 2000 Frederiksberg
4. Mikkel Andersen, 2000 FrederiksbergPartner og ejendomsmægler
Jeg er partner i en af Københavns største erhvervsejendomsmæglere, Nordicals, og har via mit arbejde kontakt til en lang række beslutningstagere i ejendomsbranchen. Min kontaktflade spænder fra globale investorer til lokale erhvervsdrivende. Jeg er tidligere ansat i Nykredit, hvor jeg bestred forskellige lederstillinger i filialnettet. Jeg er bosat på Frederiksberg med min hustru og tre børn. Jeg er aktiv i mine børns fritidsaktiviteter, og er desuden selv ivrig sportsudøver.
5. Søren Kjeldsen Andersen*, 8660 Skanderborg
5. Søren Kjeldsen Andersen*, 8660 SkanderborgAdm. direktør
Jeg vil arbejde for at Sparekassen Kronjylland fortsat er en garantsparekasse, der bevarer det lokale engagement til glæde for kunderne og foreningslivet. Det er vigtigt at opretholde den personlige kontakt mellem rådgiver og kunde. Jeg er adm. direktør i SOKAN consulting ApS, der rådgiver om IT og telekommunikation. Tidligere har jeg bl.a. været adm. direktør i KIRK Scantel, salgsdirektør i Tele Danmark Erhverv og siden marts bestyrelsesmedlem i Sparekassen Kronjylland.
6. Jesper Bering Asmussen*, 8900 Randers C
6. Jesper Bering Asmussen*, 8900 Randers CPensionist
Født, opvokset, bosiddende og erhvervsdrivende i Randers. Gift med Lisbeth Asmussen, selvstændig tandlæge i Randers. Cand Phil (historie). Direktør (Marketing, Produktudvikling, HR), Trip Trap A/S. Adm. direktør / ejer DeVision Reklamebureau A/S. Medlem af bestyrelsen Randers Squash Klub. Medlem af repræsentantskabet Sparekassen Kronjylland. Jeg mener, at det stadig er vigtigt at fastholde Sparekassens fokus på at være en synlig del af Randers kommune. Credo: Det eneste jeg tror på, er det jeg ved.
7. Bo Berger*, 8450 Hammel
7. Bo Berger*, 8450 HammelSalgschef
Jeg genopstiller som repræsentantskabsmedlem for endnu en periode. Jeg arbejder som salgschef i en virksomhed i metalindustrien, er gift, har tre voksne børn, og har de sidste 21 år været bosat i Favrskov kommune. Jeg genopstiller som kandidat, da jeg mener det er en stor styrke for vores lokalsamfund, at vi har et stærkt og lokalt forankret pengeinstitut, der kan være med til at drive udviklingen i lokalområdet. Det vil jeg gerne være med til at bibeholde og styrke.
8. Vibeke Meller Binnerup, 8961 Auning
8. Vibeke Meller Binnerup, 8961 AuningSygeplejerske
Jeg stiller op til valg til Sparekassens Repræsentantskab, da jeg godt kan lide, at være en del af vore lokale aktiviteter. Jeg har altid været medlem af flere foreninger, både for at få indflydelse, men også for at få større viden om de mange forskellige foreninger og deres virke. Jeg håber derfor, at jeg kan blive valgt til repræsentantskabet, da det lyder som en spændende opgave.
9. Alfred Bjørnholt*, 8940 Randers SV
9. Alfred Bjørnholt*, 8940 Randers SVProjektleder
Løsningsorienteret og teknisk funderet ildsjæl med appetit på udfordringer i erhvervslivet. Med en baggrund som Elektroinstallatør/ El-ingeniør, har jeg i mere end 20 år drevet virksomhed med ledelse, focus på mennesker og kunderelationer. Med en god erfaring i bagagen efter 1. periode i repræsentantskabet, er jeg klar til en ny periode.
10. Lars Blicher, 1817 Frederiksberg C
10. Lars Blicher, 1817 Frederiksberg CDirektør
Jeg er en gæv Nordjyde, som de sidste par år været direktør for Offshore Vind i Mærsk Supply Service A/S og før det var jeg i 10 år CEO is Swire Blue Ocean A/S, som jeg selv startede, og som også beskæftigede sig med offshore vind. Jeg har i de sidste været med til at sætte den strategiske retning sammen med en professionel bestyrelse og har gennem målsætning og tæt styring af økonomien formået at skabe vækst. Jeg mener jeg kan bidrage positivt til Sparekassen Kronjyllands udvikling.
11. Manon Lüttichau Blou, 9560 Hadsund
11. Manon Lüttichau Blou, 9560 Hadsund Godsejer, MBA & cand.mag
Jeg ejer og driver Havnø, som er en traditionel landbrugsvirksomhed med mark- og skovbrug samt udlejningshuse. Markbruget drives i et driftsfælleskab med to naboer. Min fornemmeste opgave er at tænke nyt i et meget traditionstungt erhverv og med udgangspunkt i vores største aktiv – naturen! Vores kommende skovbegravelsesplads er et resultat af dette. Er uddannet cand. mag i historie suppleret med en MBA. Ved siden af ovenstående hjælper jeg mindre foreninger med fundraising på konsulentbasis.
12. Torben Boldsen*, 8940 Randers SV
12. Torben Boldsen*, 8940 Randers SVDirektør
Selvstændig siden 1987. Uddannet optometrist. Beskæftiget idag i eget firma.
13. Ole Brink*, 8240 Risskov
13. Ole Brink*, 8240 RisskovOverlæge
Jeg er 59 år, bor sammen med Anne Birgitte, der er praktiserende læge, og jeg arbejder som traumekirurg ved Aarhus Universitetshospital. Som kunde i banken gennem 53 år har Jeg oplevet mange store forandringer -både gode og mindre gode. I fremtiden må vi forvente mange flere ændringer i bankens struktur og virke. Som kunder i en garant sparekasse, har vi gennem repræsentantskabet mulighed for at gøre indflydelse gældende og præge bankens videre udvikling. Det vil jeg gerne være en del af.
14. Helle Bräuner, 2100 København Ø
14. Helle Bräuner, 2100 København ØTeamleder
Jeg er 59 år. I mit arbejdsliv har jeg arbejdet i medicinalindustrien, bl.a. som Marketingchef. De seneste 13 år har jeg varetaget forskellige opgaver i Amgros, og har nu ansvaret for at opbygge og udvikle Horizon Scanning, så vi 2-3 år før nye lægemidler markedsføres i Danmark ved de er på vej. Sideløbende har jeg bl.a. i 8 år været domsmand ved Københavns Byret. Som kunde i Sparekassen siden 2007 vil jeg gerne bidrage til dens udvikling og stiller op som kandidat til Repræsentantskabsvalget.
15. Georg Schmidt Buch, 8464 Galten
15. Georg Schmidt Buch, 8464 GaltenSalgskonsulent
Kunde gennem mange år, tidligere medlem af repræsentantskab i Spar Østjylland, salgs og ledelsesuddannet, og har et stort netværk i byggebranchen. Cykelrytter og golfspiller, når ellers tiden er til det. Gift, børn og børnebørn.
16. Anders Buhl-Christensen*, 8930 Randers NØ
16. Anders Buhl-Christensen*, 8930 Randers NØEjendomsmægler MDE
Jeg er 59 år, Gift med Lene i nu 34 år, vi har tre voksne børn. Jeg arbejder som ejendomsmægler med salg af landbrugsejendomme, Jeg sidder i byrådet i Randers kommune, hvor jeg er formand for børn og familieområdet samt medlem af økonomiudvalget. Jeg er medlem af bestyrelsen i Sparrekassen Kronjylland. Jeg er bestyrelsesmedlem og formand for Støvringgård kloster. Jeg er uddannet landmand, ejendomsmægler og har en bestyrelses uddannelse. Vi bor på Lindegårdsmølle, hvor vi har 50 Ha. skov og ager.
17. True de Choen*, 8930 Randers NØ
17. True de Choen*, 8930 Randers NØPensionist
Jeg er 66 år og uddannet elektriker og el-installatør. Jeg har fra 1982 til 2016 ejet og drevet DE CHOEN ELEVATOR aps og DE CHOEN ELINSTALLATION aps. 31/12 2015 solgte jeg begge firmaer og fortsatte et år som konsulent for OTIS elevator. Jeg har stadig tæt kontakt til erhvervslivet i Randers hvor jeg har nogle beregningsopgaver indenfor elinstallation og rådgivning med elevatorer. Jeg sidder i bestyrelsen i et par foreninger. Har været i repræsentantskabet siden 2017.
18. Anker Nørlund Christensen, 8250 Egå
18. Anker Nørlund Christensen, 8250 EgåChefkonsulent
59 år, gift på 34’ år, far, farfar. Boet i Egå i 26 år. Aktiv i HEI - udøver, træner og ”håndbold-far” – ser håndbold, spiller tennis samt går, løber og cykler i området – giver lokal berøringsflade. Chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus med rådgivning af virksomheder om videreuddannelse. Student, shippinguddannet. Karriere: Bl.a. 14 år hos Mærsk, energisektoren, managementkonsulent & partner og iværksætter. Bestyrelseserfaring fra virksomhed, forening og skolebestyrelse. Netværker.
19. Lone Maarup Christensen*, 8920 Randers NV
19. Lone Maarup Christensen*, 8920 Randers NVHR-medarbejder
Jeg er 42 år, bor i Randers sammen med min kæreste og vores datter på 2 år. Jeg arbejder på Tradium som HR-medarbejder. Jeg har været medlem af Repræsentantskabet de sidste to perioder, og ønsker at stille mit kandidatur til rådighed igen. Synes det er spændende at være ambassadør for Sparekassen og være en del af dens udvikling.
20. Per Christensen, 8940 Randers SV
20. Per Christensen, 8940 Randers SVChauffør
Mit navn er Per Christensen. Jeg er chauffør og kører med møbler her i Danmark og bliver i september 64 år. Jeg har modtaget mit efterlønsbevis, men forventer, at arbejde til jeg når pensionsalderen. Tidligere har jeg arbejdet som både lagerchef og fabriksmester, men har valgt, at mine sidste år på arbejdsmarkedet skal være som chauffør. Jeg er forøvrigt under uddannelse som chauffør. Jeg bor i Tebbestrup med min kone Helle, og vores tre børn har for længe siden stiftet deres egne familier.
21. Lars Damgaard*, 8960 Randers SØ
21. Lars Damgaard*, 8960 Randers SØTømrermester & entreprenør
Mit navn er Lars Damgaard, og jeg er 50 år gammel. Jeg genopstiller til repræsentantskabet for 3. gang, da jeg syntes, det er spændende at gøre en forskel og være en del af den positive udvikling, som Sparekassen er i. Jeg ejer og driver Mellerup Tømrer- og entreprenørforretning, og har gjort det gennem 27 år. Jeg er lokal formand i Dansk Byggeri, samt har haft flere tillidshverv/bestyrelsesposter gennem årene. Privat er gift med Elsebeth og vi har 3 børn. Jeg modtager gerne genvalg.
22. Christian Ellegaard*, 2960 Rungsted Kyst
22. Christian Ellegaard*, 2960 Rungsted KystAdm. direktør
Gift og far til 3 børn i alderen 14-19 år. Uddannet HA i Finansiering og Regnskabsvæsen (CBS) & MBA (Monterey Institute). 23 år i Sophus Berendsen Koncernen – sidst som Koncerndirektør. Bestyrelsesmedlem i Danish Crown (Pork) Amba og Altan.dk A/S. Tidl. medlem af bestyrelsen i Dansk Industri, PostNord AB, og KRAKA’s finanskrisekommission. Tidl. Formand for Det Danske Madhus A/S. Jeg mener at jeg med min erfaring og netværk kan bidrage til bankes fortsatte udvikling - med en balanceret vækst.
23. Karina Enggaard, 8870 Langå
23. Karina Enggaard, 8870 LangåPædagog
Jeg er 51 år og har været kunde i sparekassen næsten hele mit voksenliv. Jeg er uddannet pædagog og arbejder lige nu som plejemor for nogle skønne børn. Jeg bor på landet og tager aktivt del i de lokale kulturelle og sportsaktiviteter. For mig er det vigtigt med en bank hvor loyalitet kan gå begge veje samtidig med at der skal være en sund økonomi. Det oplever jeg hos sparekassen Kronjylland hvor jeg altid er blevet mødt med respekt. Derfor vil jeg gerne være med i repræsentantskabet.
24. Erik Frikke, 2800 Kongens Lyngby
24. Erik Frikke, 2800 Kongens LyngbySelvstændig
58 år, Gift, 3 voksne børn, drevet virksomhed i 39 år, Bestyrelsesmedlem i Lyngby Håndværkerforening, Formand for AKB-Lyngby, Bestyrelsesmedlem i Boligorganisationen Almenbo, Medejer af Lyngby Boldklub A/S (FOL) Kandidat til KMB valg i 2021 i Lyngby-Taarbæk, Ser mig derfor selv som et godt aktiv for banken.
25. Jesper Gade*, 8983 Gjerlev J
25. Jesper Gade*, 8983 Gjerlev JSalgsassistent
43 år. Udddannet salgsassistent. 10 år som kørende sælger i detailhandlen. 10 år som halinspektør i idrætshal. Abejder pt. som souschef i detailbutik. Gift, børn, bor i Øster Tørslev. Frivillig i det lokale foreningsliv.
26. Anders Sloth Gammelgaard*, 8370 Hadsten
26. Anders Sloth Gammelgaard*, 8370 HadstenEl-installatør
Jeg har været kunde i Sparekassen Kronjylland siden min første sparekassebog i 1985. Har benytte Sparekassen fra opstart af mit el-installatør firma ASG EL-TEK i 2004. Jeg har med stor interesse været medlem af repræsentantskabet siden 2008. Har derigennem repræsenteret oplandet, da jeg kommer fra den lille by Voldum midt mellem Randers og Aarhus. Jeg håber selvfølgelig på genvalg, for derigennem at kunne gøre en forskel, og lade oplandet komme til orde.
27. Gitte Glibstrup, Dyrup, 5250 Odense SV
27. Gitte Glibstrup, Dyrup, 5250 Odense SVSelvstændig
Jeg har drevet egen virksomhed i 15 år, hvor jeg har fungeret som konsulent og digital og strategisk rådgiver. Mit fokus er især på forretningsudvikling, digital og strategisk kommunikation, branding og markedsføring. Jeg har desuden en bestyrelsesuddannelse fra Aarhus BSS, hvor fokus var på små og mellemstore virksomheder. Jeg er bosat i Odense, jeg er gift med Frank og har tvillingedrenge på 11 år, så en stor del af fritiden tilbringes på en fodboldbane.
28. Henrik Sehested Hansen, 8000 Aarhus C
28. Henrik Sehested Hansen, 8000 Aarhus CJurist
Født og opvokset i Randers - boet i Aarhus siden 2009. Uddannet jurist ved Aarhus Universitet, uddannet advokat (bestalling deponeret), nuværende job hos Skattestyrelsen. Siden studiestart i 2009 været kunde og garant hos Sparkron. Jeg har qua min uddannelse og jobs de faglige forudsætninger for at bestride en plads i Repræsentantskabet, ligesom mine personlige forhold gør mig egnet som kandidat. Jeg vil fortsat bidrage aktivt til at opretholde og styrke Sparkrons gode omdømme.
29. Peter Harbo, 8930 Randers NØ
29. Peter Harbo, 8930 Randers NØInvesteringschef
Jeg har igennem 40 år været tilknyttet detailhandel på forskellig vis. Først som daglig leder af mode og sportsbutikker i Randers og senere som konsulent og productowner i IT firma med speciale i tøj, sko og sport. Jeg fungerer nu som investeringschef i privat holdingselskab.
30. Anders Hjulmand, 8920 Randers NV
30. Anders Hjulmand, 8920 Randers NVDriftleder
Har altid været kunde i sparekassen blev udlært driftleder inden for landbrug i 1990. Har haft savværk, auto reparations værksted med salg af resevedele og ridudstyrsbutik, jeg over tog mine forældres gård i 2002 sammen med min bedre halvdel Kirsten.
31. Birgit Bach Hou*, Mellerup, 8930 Randers NØ
31. Birgit Bach Hou*, Mellerup, 8930 Randers NØKonsulent
Arbejder ved skattestyrelsen. Har brugt sparekassen siden 1988.
32. Hans Jørgen Høeg, 8850 Bjerringbro
32. Hans Jørgen Høeg, 8850 BjerringbroVognmand
Jeg er 53 år og 2. generation i vognmands-/transportfirmaet Jørvi Transport A/S, som jeg ejer og leder. Jørvi Transport A/S deltager og er medejer af det landsdækkende distributionssamarbejde Dansk Distribution.
33. Axel Bjerregaard Iversen, 8300 Odder
33. Axel Bjerregaard Iversen, 8300 OdderEjendomsservicetekniker
Jeg opstiller til repræsentantskabet fordi, jeg gerne vil med til at understøtte Sparekassens arbejde for et højt serviceniveau for almindelige kunder, fortsat seriøs udvikling og information om sparekassens produkter og Sparekassens engagement i afdelingernes lokalområder.
34. Jesper Tjørnager Jakobsen, 8270 Højbjerg
34. Jesper Tjørnager Jakobsen, 8270 HøjbjergPartner
Jeg er 35 år, og bor i Højbjerg med min hustru Charlotte og vores to børn. Til daglig er jeg partner i Den Sociale Kapitalfond, hvor vi investerer i virksomheder, der tager socialt ansvar og tænker bæredygtigt. Jeg er uddannet cand.merc i økonomistyring, og jeg har en HD. i regnskab. Jeg har tidligere bl.a. været revisor hos Deloitte, og jeg har været vicedirektør i et privatejet investeringsselskab. Jeg har en del kendskab til den finansielle sektor - bl.a. via bestyrelsespost i NEM Forsikring.
35. Ulrich Jakobsen, 9220 Aalborg Ø
35. Ulrich Jakobsen, 9220 Aalborg ØSelvstændig
59 år, gift og har fire voksne børn. Tidligere regionsdirektør i trælastbranchen, men nu selvstændig som erhvervscoach i firmaet AB Consult & Coaching. Bor i Aalborg, men boede i perioden 1999-2007 i Mariager, hvor Sparekassen Kronjylland blev min bank. Er kendt for ordentlighed og økonomisk sans, men er samtidig drevet af købmandsskab. I fritiden engageret i frivilligt kirkeligt arbejde.
36. Claus Blem Jensen*, 8000 Aarhus C
36. Claus Blem Jensen*, 8000 Aarhus CKommunikationschef
Jeg er medlem af Sparekassens Repræsentantskab, og vil gerne fortsætte det arbejde. Jeg er meget tilfreds med Sparekassens måde at møde mig som kunde på, og den rådgivning jeg får som privatkunde. Jeg er stolt over og glad for den store opbakning Sparekassen giver forenings-, idræts- og kulturlivet. Det vil jeg gerne være med til at understøtte endnu mere. Jeg bor i Aarhus C og arbejder til daglig som kommunikationschef i en privat virksomhed, og er engageret i frivilligt arbejde.
37. Jan Dahl Jensen*, 8920 Randers
37. Jan Dahl Jensen*, 8920 RandersSelvstændig
Ejer og driver 5 McDonald's restauranter i Øst- og Midtjylland. Deltager aktivt i udvikling af Randers by, idet Randers og dens udvikling betyder meget for mig, og sidder i bestyrelsen for flere lokale og nationale virksomheder.
38. Lars Munk Jensen, 8000 Aarhus C
38. Lars Munk Jensen, 8000 Aarhus CJurastuderende & netværksrådgiver
21-årig jurastuderende på 2. år på AU. Oprindeligt fra Svendborg på Fyn - Bor nu i Aarhus. Ambitiøs og engageret, som længe har deltaget i elevråd, ungeråd, bestyrelse i fodboldklub samt flerårigt medlem af et ungdomsparti. Jeg har fart på mit liv og karriere. Pr. 1/9/20 forfremmet til Netværksrådgiver ved Danmarks største udbyder af faglige netværk i mit studiejob. Jeg mener, at de unge skal have en stemme, og at Sparekassens fremtid har brug for en repræsentant. Det håber jeg kan blive mig!
39. Mads Jensen, 8680 Ry
39. Mads Jensen, 8680 RyMurermester
Jeg er 63 år. Har 45 års erfaring i byggebranchen, 35 år som murermester. Og interesserer mig for små firmaers vilkår i danmark.
40. Mie Lykke Jensen, 6840 Oksbøl
40. Mie Lykke Jensen, 6840 OksbølAdministrator
Jeg er 46 år og har de sidste 15 år arbejdet med og i bestyrelser. Har været adm. direktør med bestyrelse, har siddet i bestyrelse som menig medlem og som formand. Har gennemført en fusion som formand. Jeg arbejder altid fokuseret og engageret og er villig til at bruge min tid på de poster/job jeg påtager mig. Der er flere grunde til jeg er kunde og garant i Sparekassen Kronjylland - men deres 4 kerneværdier: Kundefokuseret, Troværdig, Imødekommende og Kompetent - er grundlæggende for mig!
41. Tina R. Kilburn*, 8000 Aarhus C
41. Tina R. Kilburn*, 8000 Aarhus CPsykolog & seniorforsker
Som medlem af Repræsentantskabet ønsker jeg at arbejde for at også de ’små’ kunder – privatkunder, familier, enlige, pensionister og studerende – får et lydhørt og imødekommende pengeinstitut, hvor profitten ikke kun er i højsædet. Selvfølgelig er Sparekassen Kronjylland en forretning, som skal være sund og rentabel, men jeg mener, at det sociale og menneskelige ansvar også skal vægtes højt for at opnå et pengeinstitut, der er til gavn og glæde for kunderne, og som de kan føle sig trygge ved.
42. Jonathan Kimose, 8000 Aarhus C
42. Jonathan Kimose, 8000 Aarhus CSalgsmanager
Til dagligt arbejder jeg med salg og ledelse med fokus på kommerciel forretning og strategiske tiltag for at teamet når vores mål. Dagligdagen afspejler interessen for den finaniselle sektor Digitale transformationer og innovation. Af person er jeg bosat i Aarhus, med min kone og er frivillig bestyrelsesmedlem i ejerforeninger. Er målrettet, ambitiøs og finder nye udfordringer spændende. Jeg søger denne repræsentant rolle for at præge bankens fremtid og komme med min viden.
43. Allan Kirkegaard, 8960 Randers SØ
43. Allan Kirkegaard, 8960 Randers SØLærer
Jeg er 63 år, og bosiddende i Drastrup, hvor jeg har boet i nu 10 år. Jeg er gift med min hustru Lene Kærsner, som er selvstændig malermester. Vi har sammen to voksne børn, der med deres familier også bor i Randers området. Jeg er ansat som lærer i Randers kommune, men har gennem årerne haft flere tillidsposter i forskellige bestyrelse i foreninger. Har være tillidsmand i Danmarks lærerforening i Kerteminde.
44. Charlotte Jepsen Knigge, 8700 Horsens
44. Charlotte Jepsen Knigge, 8700 HorsensMedejer & direktør
Jeg har i 20 år været ansvarlig for HR og arbejdsmiljø. Jeg er optaget af, hvordan beslutninger påvirker andre mennesker og lever efter devisen om ordentlighed og ansvarlighed. Uddannelse: en bestyrelsesuddannelse, mediator 1. del, HR diplom og HD i afsætning. Bestyrelsesposter: Hornsyld Korn A/S, GLS-A. Som person er jeg aktiv og udadvendt. Jeg kan jeg bidrage med at: Udvikle nærhed og loyalitet til kunder og lokalsamfundet - Tænke helhedsorienteret i forhold til Sparekassen, medarbejder og kunder.
45. Benny Knudsen*, 8930 Randers NØ
45. Benny Knudsen*, 8930 Randers NØEl-ingeniør & specialkonsulent
Jeg har arbejdet som ingeniør og projektleder med små og store projekter i ind- og udland. Jeg har været aktiv i forskellige foreningers bestyrelser og således samlet bunker af livserfaring ved "learning by doing".
46. Hans Christian Fredberg Knudsen, 8000 Aarhus C
46. Hans Christian Fredberg Knudsen, 8000 Aarhus CBoligsocial leder
Leder med fokus på forretningsudvikling indenfor velfærdsydelser, mangfoldighed og integration. Har gennem mange år arbejdet med blandt andet styrkelse af indsatser for udsatte borgere og har stor erfaring med tværfaglige organiserings- og samarbejdsformer samt B2G. Jeg har implementeret løsninger på såvel kommunalt såvel som centralt plan i Danmark og været anvendt som ekspert på internationalt plan (EU og OSCE). Jeg er desuden en dedikeret løber.
47. Fritz Chr. Norup Kristensen*, 8981 Spentrup
47. Fritz Chr. Norup Kristensen*, 8981 SpentrupTømrer & direktør
Jeg er 65 år og bor på 41. år i Spentrup med min hustru. Selvstændig tømrermester i 42 år, arbejdet har bestået af parcelhus- og erhvervsbyggeri hovedsalig som totalentrepriser, heraf en del til udlejning. Det har i årenes løb givet kendskab og en god kontaktflade til erhvervslivet i Spentrup/Randers området. Dette er udbygget via medlemsskab af Randers Vestre Rotary Klub og Odd Fellowlogen I Randers. Siden 2005 medlem af Sparekassens Repræsentantskab hvilket er spændende at være en del af.
48. Tina Kure, 8940 Randers SV
48. Tina Kure, 8940 Randers SVFabrikschef
Jeg er en målrettet og energisk person med mange års erfaring indenfor ledelse af medarbejdere, strategiarbejde samt implementering af forandringer på arbejdspladser. Jeg sætter meget stor pris på det lokale miljø i mit lokalområde hvilke udmønter sig, at jeg mener vi skal støtte de lokale butikker mest muligt og vælge de lokale aktivitetsudbud der findes.
49. Anders Kaae, 8920 Randers
49. Anders Kaae, 8920 RandersKvalitetsingeniør
Jeg er 52 år og har stort set altid boet i Randers. Er gift med Janni og har 2 voksne drenge. Jeg arbejder hos Grundfos, hvor jeg sikrer kvaliteten på komponenter fra leverandører. I repræsentantskabet kan jeg tilføre nye vinkler, og med min kvalitetstilgang “udfordre” og “syreteste” nye ideer og beslutninger. Det er vigtigt for mig at sikre ordentlighed i det der besluttes. Ordentlighed er ultimativt vigtigt for os som kunder i et pengeinstitut.
50. Per Lampe, 8400 Ebeltoft
50. Per Lampe, 8400 EbeltoftFuldmægtig
Jeg er 62 år gammel og ansat i Skattestyrelsen. Har 40 års erfaring fra finanssektoren. Heraf godt 7 år i Sparekassen Kronjylland. Jeg er bosat i Ebeltoft og er engageret i det lokale foreningsliv og har en stor berøringsflade i lokalsamfundet via en række bestyrelsesposter. Jeg vil arbejde som ambassadør for Sparekassen, være med til at fastholde Sparekassens forankring i lokalsamfundet og fremme og understøtte Sparekassens 4 kerneværdier.
51. Britta Leth*, 8800 Viborg
51. Britta Leth*, 8800 ViborgTurismekonsulent & -ambassadør
Jeg er 62 år og har arbejdet 20 år hos Viborg Kommune, sidst som leder i Straksekspeditionen. Derefter hos Viborg Turistbureau, som souschef i 6 år og turistchef i 12 år. Med midler fra Erhvervsministeriet har jeg som turismekonsulent og ø-turismeambassadør gennemført forretningsudvikling for virksomheder på danske øer samt markedsført disse bl.a. ved udvikling af ø-passet. Nu er jeg selvstændig og arbejder med turismeprojekter. Bestyrelsespost: LOF Midtjylland, Bloddonerne og Dansk Turismefremme.
52. Lasse Liltorp, 8940 Randers SV
52. Lasse Liltorp, 8940 Randers SVSelvstændig forretningskonsulent
38 år, selvstændig forretningskonsulent med fokus og mange år erfaring i data-dreven forretningsudvikling. Født og opvokset i Fårup, uddannet via Statsskolen og AAU som civilingeniør. Erhvervsmæssigt mange år i Vestas i udlandet med global ansvar for ekstern produktion. 2014 tilbage til Danmark med franske kone til Vorup med 2 børn, hhv. 3 og 7 år. Har altid været kunde i SK, privat og erhverv, og ønsker at støtte op om bankens fremtid og samfundsmæssige fingeraftryk - lokalt og landsmæssigt.
53. Mogens Lindhard, 8370 Hadsten
53. Mogens Lindhard, 8370 HadstenCSR-chef
Jeg hedder Mogens. Jeg er gift med Rikke og vi bor i Hadsten. Sammen har vi tre børn og et barnebarn, som vi nyder at være sammen med så tit det er muligt. Jeg engagerer mig gerne i forskellige samfundsnyttige aktiviteter og holder meget af at cykle nogle gode lange ture. Jeg arbejder på Grundfos med ansvar for virksomhedens sociale og samfundsmæssige ansvar. De mange initiativer vi i Danmark har for egne medarbejdere og mennesker i samfundet arbejder vi målrettet på at udbrede globalt.
54. Mette Haase Lindhardt, 8500 Grenaa
54. Mette Haase Lindhardt, 8500 GrenaaAdvokat
Mit navn er Mette H Lindhardt og er 42 år. Jeg er uddannet advokat og bosat i Grenaa. Til daglig er jeg partner i Lindhardt Steffensen Advokater med afdelinger i Grenaa og Aarhus. I repræsentantskabet vil jeg bla. arbejde for ,at Sparekassen bevarer sin lokale forankring og sine korte beslutningsprocesser. Jeg arbejder også som professionelt bestyrelsesmedlem i flere virksomheder. Jeg vil være en god ambassadør for Sparekassen, samt bidrage til at sikre mangfoldigheden i repræsentantskabet.
55. Brian Ø. Madsen*, 6623 Vorbasse
55. Brian Ø. Madsen*, 6623 VorbasseSelvstændig
Er repræsentant for Sparekassen på 10 år.
56. Tom Aalund Madsen*, 9550 Mariager
56. Tom Aalund Madsen*, 9550 MariagerPartner, ejendomsmægler & valuar.
Jeg er 48 år, og har arbejdet som ejendomsmægler i 30 år, heraf 20 år med egen virksomhed. Jeg bor med min hustru på en landejendom syd for Mariager og har været kunde i SparKron siden jeg var 1 dag gammel. Fritiden bruges udendørs, enten i løbesko eller på mountain-bike. Jeg sidder i dag i SparKrons repræsentantskab.
57. Niels Bo Manddrup*, Tørslev, 8983 Gjerlev J
57. Niels Bo Manddrup*, Tørslev, 8983 Gjerlev JJournalist
64 år, journalist på Randers Amtsavis, deltidslandmand i Øster Tørslev, gift og far til tre, farfar/morfar til fire. Medlem af Sparekassens repræsentantskab i tre perioder.
58. Peter Martin, 8220 Brabrand
58. Peter Martin, 8220 BrabrandForedragsholder
Foredragsholder, entreprenør, restaurations konsulent, kok, vinmand, golfer, sejler, jæger, og uimodståelig flabet. Kært barn har mange navne. Uddannelse med HG, HF, HA(jur), HGX og HHX, befalingsmands uddannelse ved forsvaret (JDR, finskytte, DIB). Går min gænge i de Østjyske restaurationer, med hovedvægt på optimering af golfklubber's F&B. Københavner af fødsel, men nu rodfæstet i den jyske muld.
59. Klaus Stig Mathiasen, 8981 Spentrup
59. Klaus Stig Mathiasen, 8981 SpentrupVejleder indenfor personlig udvikling
Hej. Jeg har lyst til at gøre en forskel. Måden at gøre det på, vil helt sikkert være som medlem af Bankens Repræsentantskab. Jeg vil have indflydelse og mulighed for at komme med indspark. Jeg skal helt klart sidde på en af de 50 pladser i Repræsentskabet. Personlig data: Jeg hedder Klaus, jeg er enkemand, ansat i kommunen, 55 år og far til tre store børn.
60. Mariann Melhedegaard, 4623 Lille Skensved
60. Mariann Melhedegaard, 4623 Lille SkensvedForsikringsmægler
Jeg er en aktiv del af lokalsamfundet og har boet i Køge i mere end 40 år. Jeg er medlem af Køge Rotary Klub og er med i et netværk for kvinder i ledende stillinger/selvstændige erhvervsdrivende i Køge. Udover det er jeg medlem af Bestyrelseskvinder.dk, som arbejder for at fremme diversiteten i danske bestyrelser i SMV-segmentet. Jeg hjælper også som instruktør i det lokale motionscenter. alt dette giver mig en bred kontaktflade og min rådgivningserfaring kan hjælpe med at skabe kontakter.
61. Lars Ole Nauta, 8260 Viby J
61. Lars Ole Nauta, 8260 Viby JCEO
Jeg hedder Lars Ole og er 51 år gammel. Jeg arbejder i dag som CEO for FlexoPrint som er et etikettrykkeri der leverer selvklæbende etiketter til fødevarebranchen i Europa. Vi har også et trykkeri i Tyskland. Jeg anser mig selv som kontant, velforberedt, kompromissøgende, dog med en klare meninger og værdisæt. Jeg har været kunde i banken i mange år og har altid været tilfreds. Jeg kan bidrage med indsigt både fra den kommercielle og private verden.
62. Steen Allan Nielsen, 8940 Randers SV
62. Steen Allan Nielsen, 8940 Randers SVFaglig sekretær
Jeg har været kunde i Sparekassen hele mit liv. Repræsenterer den danske lønmodtager i mit daglige arbejde, og kender betydningen af, at Sparekassens erhvervsvirksomheder har gode muligheder for udvikling. Jeg vil bære mit store kendskab og netværk af IT-virksomheder ind i repræsentantskabet. Vil også arbejde for at Sparekassen opretholder den personlige kontakt mellem rådgiver og kunde. Jeg har stor erfaring med bestyrelsesarbejde. Som person er jeg innovativ, idérig og hurtigt opfattende.
63. Gitte Nørgaard*, 8920 Randers NV
63. Gitte Nørgaard*, 8920 Randers NVDirektør
Med 18 års erfaring fra pengeinstitutbranchen, tidligere og nuværende bestyrelsesarbejder, og en aktiv del af erhvervs-, idræts- og kulturlivet i Randers, som direktør i Arena Randers, ser jeg mig selv som en kvalificeret medspiller på holdet – Repræsentantskabet i Sparekassen Kronjylland. Det vil glæde mig fortsat at kunne være med til at præge den fremtidige udvikling i Sparekassen, specielt for lokalområdet.
64. Morten Nørgaard, 8800 Viborg
64. Morten Nørgaard, 8800 ViborgRevisor
Jeg er opvokset i Nykøbing Mors, hvor jeg efter endt handelsskole startede som revisorelev. Efter elevtiden flyttede jeg til København, hvor jeg arbejdede som revisorassistent og færdiggjorde den teoretiske del af uddannelsen til revisor. I 2006 flyttede jeg til Viborg, hvor jeg stadig bor sammen med min kone og 2 piger. Sammen med min kompagnon driver jeg en revisionsvirksomhed, hvor vi hjælper mange små virksomheder. Fritiden går med familien, floorball, løb og sportsfiskeri.
65. Stig Olesen, 8920 Randers NV
65. Stig Olesen, 8920 Randers NVFørtidspensionist
Har været aktiv på arbejdsmarkedet, men er blevet førtidspensionist grundet arbejdsulykke.
66. Hans-Jørgen Olsen*, 8600 Silkeborg
66. Hans-Jørgen Olsen*, 8600 SilkeborgDirektør
Jeg er født og opvokset i Silkeborg, driver og ejer Møbelhuset Silkeborg A/S, med hovedvægt på arkitekttegnede danske møbler. I opstarten blev vi mødt med stor forståelse og positiv indstilling over for vores ide og tanker, så udover at være pengeinstitut føler vi Sparekassen er vores Sparringspartner. Jeg har siddet i bestyrelsen for Sparekassen siden 2014, og er også en del af Revisionsudvalget. Jeg vil forsat arbejde for det personlige og nære samarbejde mellem Sparekassen og kunderne.
67. Mark Pring*, 8920 Randers NV
67. Mark Pring*, 8920 Randers NVRevisor, cand.merc.aud
Jeg er partner i Revision Plus, som har 9 afdelinger. Jeg har læst jura på deltid. Jeg har arbejdet med forsikringer i et år. Jeg har været i Byrådet i Randers.
68. Henrik Rieks, 9620 Aalestrup
68. Henrik Rieks, 9620 AalestrupLandmand & direktør
Mit navn er Henrik Rieks er gift med Kasia og har en lille søn Jakob på 1,5 år og en ny på vej. Vi er bosat på en ejendom lige udenfor Ålestrup. Jeg er uddannet Landmand, produktions-leder og blev i 2019 færdig med en jordbrugsteknolog med speciale i økonomi og ledelse også kaldet Agrobusiness manager. Jeg driver i samarbejde med min far Ove en landbrugsvirksomhed med 1200 ha hvoraf de 720 ha er kartofler. Vi er igang med et glidende generationsskifte hvor vores slutmål hedder 5-6 år.
69. Carsten Rix, 8240 Risskov
69. Carsten Rix, 8240 RisskovKonsulent
Erfaren projektleder. Vil gerne minimere bankens procesmål og fremme outcomemål. Er stor fan af lean og buttom up forandringer.
70. Steen Sandgaard, 7120 Vejle Ø
70. Steen Sandgaard, 7120 Vejle ØPartner
Jeg er 58 år og gift med Lone Vestergren Sandgaard. sammen har vi 2 voksne sønner. Jeg er uddannet i og har arbejdet inden for den finansielle gennem 25 år primært i kundevendte funktioner senest som regionsdirektør i Sydbank, og tidligere i en periode som kreditchef ligeledes i Sydbank. Siden 2008 har jeg været partner i Vinding Gruppen A/S, der beskæftiger sig med porteføljepleje inden for investering i fast ejendom. Vi foretager ejendomsinvesteringer og ejendomsadministration for 3. mand.
71. Jim Schmeltz, 8920 Randers NV
71. Jim Schmeltz, 8920 Randers NVEjer & direktør
Jeg er 49 år og bor sammen med Henriette og vores 3 børn i Hornbæk hvor jeg har boet i mere end 20 år. Vi er aktive mennesker som deltager meget i vores lokalsamfund. Jeg har de seneste 11 år haft min egen virksomhed i Langå, Schmeltz ApS med 7 ansatte hvor vi sælger værktøj, bolte og kemi, fra udenlandske samarbejdspartnere til håndværk og industrien. Både personligt og erhvervsmæssigt går jeg meget op i at være ærlig og loyal, jeg sætter min integritet højt og har generelt høj tillid til andre.
72. Kurt Skovsted, 8800 Viborg
72. Kurt Skovsted, 8800 ViborgChefkonsulent & indehaver
Jeg er 44 år gammel, gift med Rikke og vi har sammen Kamille på 11 år. Jeg er bosat i Birgittelyst v. Viborg. Til dagligt er jeg selvstændig landbrugskonsulent med fokus på strategi- og udviklingsplaner til mellemstore og større danske landbrug. Jeg har begge ben solidt plantet i den jyske muld og besidder et bredt kendskab til både bestyrelsesarbejde og den finansielle sektor. Jeg vil arbejde for en Sparekasse i fortsat vækst og med fokus på kerneydelsen for den enkelte kunde og virksomhed.
73. Elke Skytte, 7190 Billund
73. Elke Skytte, 7190 BillundEjendomsmægler MDE & cand.jur
Jeg var næstformand i bestyrelsen af Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse under sammenlægningen med SparKron. At gå fra en lokal sparekasse til SparKron, der deler samme værdier og ønske om lokal nærhed, er utrolig unikt og værdifuldt for de mindre provinsbyer og lokale kunder. Jeg stiller op for at sikre stabilitet for garanter via en fortsat lokal vækst med fokus på nærhed og samspil med de lokale filialer samt en lokal tilstedeværelse i repræsentantskabet. Privat bosat i Billund, gift og har to børn.
74. Mette Bonne Sloth, 8660 Skanderborg
74. Mette Bonne Sloth, 8660 SkanderborgDirektør & medejer
Uddannet cand. merc. i økonomi. Har sammen med min mand opbygget en virksomhed. Her har vi fået indsigt i betydningen af et godt og solidt pengeinstitut med fokus på personlig rådgivning. Det vil jeg gerne bakke op om og sætte mit præg på. Som selvstændig erhvervsdrivende samt tidligere job som indkøbschef i en stor koncern sammenholdt med mine faglige kompetencer og et bredt funderet lokalt netværk, har jeg forudsætningerne for at fungere som sparringspartner og ambassadør for Sparekassen.
75. Annette Stensgaard, 8541 Skødstrup
75. Annette Stensgaard, 8541 SkødstrupProduktionsassistent
Frisk og glad. Samvittighedsfuld. Lang erhvervserfaring fra elektronikbranchen. Glad for at lave god mad med et godt glas vin. Meget familieorienteret. Interesseret i kunst og kultur.
76. Thomas Storm, Søften, 8382 Hinnerup
76. Thomas Storm, Søften, 8382 HinnerupSales Manager
Jeg bor med min hustru Ditte og tre hjemmeboende børn. Mit fjerde og ældste barn bor og studerer i Århus. Arbejder til daglig som salgschef for Global virksomhed med internationale kunder, og med ledelsesansvar for skandinavisk salgsteam. Siden 2010 har jeg været medlem af Favrskov Kommunalbestyrelse. Byrådsarbejdet har givet mig solid baggrund i styrring af økonomi, strategi, investeringer og budgetteringer. Er repræsentantskabsmedlem i NRGI, hvor jeg tidligere har siddet i koncern bestyrelsen.
77. Christian Munch Svendsen, 8300 Odder
77. Christian Munch Svendsen, 8300 OdderChange Manager
Jeg har været garant i Sparekassen Kronjylland i mere 20 år og både privatkunde og erhvervskunde. Jeg vil gerne arbejde for at bevare lokale pengeinstitutter, som jeg tror på er en forudsætning for en bæredygtig udvikling af samfundet og erhvervslivet.
78. John Sylvester, 8660 Skanderborg
78. John Sylvester, 8660 SkanderborgDirektør & ejer
Som selvstændig erhvervsdrivende, har jeg en indsigt i hvordan en virksomhed kan drives og med flid samt hårdt arbejde opnå resultater - disse dyder vil jeg tage med ind i repræsentantskabet og på den måde bidrage til at Sparekassen kan fortsætte sin positive vækst lokalt, regionalt og nationalt. Jeg og familien er aktive i det lokale forenings-, kultur- & Erhvervsliv og vil gerne være med til at styrke det lokale. Jeg er 55 år, gift med Anja og vi har Filippa på 17 år og Oliver på 21 år.
79. Glen Søgaard, 7323 Give
79. Glen Søgaard, 7323 GiveDirektør & daglig leder
Jeg har startet og drevet midtjysk Betonboring A/S Siden 1985 solgte firmaet i 1997 men er stadig den daglige leder af firmaet 2015 stifter jeg Glen Søgaard aps ejendoms selskab som er i god fremgang. Privat er jeg far til tvillinger på 15 år hvor af den ene er svært handicappet Søn og bor på institution i Ribe. Datteren går på efterskole i Ladelund med ridning. Jeg bor på en nedlagt ejendom i karlskov med skøn natur omkring mig Og hygger lidt med veteran biler i min fritid.
80. Lars Søgaard*, 9200 Aalborg SV
80. Lars Søgaard*, 9200 Aalborg SVSelvstændig
Jeg har været medlem er repræsentantskabsudvalget siden primo 2020 og jeg glæder mig meget til at komme rigtig igang med arbejdet og bidrage positivt til Sparekassen´s fortsatte udvikling. Jeg opstartede min egen virksomhed i 2008 og har været selvstændig siden. Mine virksomheder med p.t. 24 ansatte arbejder med økonomisk rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og flexleasing af premiumbiler. Jeg har fokus på vækst og indtjening skal gå hånd i hånd, som ligger i tråd med Sparekassen.
81. Bjørn Sørensen*, 8370 Hadsten
81. Bjørn Sørensen*, 8370 HadstenFunktionsleder
Jeg har de seneste 8 år været kundernes repræsentant i repræsentantskabet. Det vil jeg gerne fortsætte med, da jeg ser det som en vigtigt del af Sparekassen, at kundernes perspektiver bliver bragt videre til den øverste ledelse. Som funktionsleder i Gældsstyrelsen handler mit job meget om økonomi, men også om hvordan samfund, arbejdsliv og privatliv kan påvirke den enkeltes situation. Har 13 års ledererfaring, bl.a. indenfor IT. Jeg er 41 år, har kæreste og 2 børn på henholdsvis 10 og 12 år.
82. John Fly Sørensen, 9550 Mariager
82. John Fly Sørensen, 9550 MariagerVirksomhedsejer
Jeg hedder John Fly Sørensen, og jeg er 58 år. Er født og opvokset i Mariager, hvor jeg stadig bor. Har egen virksomhed – Dania Electric A/S også i Mariager – som jeg snart har haft i snart 33 år. Er medlem af Repræsentantskabet i Mariagerfjord Erhvervsråd. Medlem af bestyrelsen i Mariager Fjernvarme og hos Arden El-Service.
83. Jørgen Sørensen, 8230 Åbyhøj
83. Jørgen Sørensen, 8230 ÅbyhøjPædagog
Jeg er 58 år gammel og jeg bor i Åbyhøj. Til daglig arbejder jeg som pædagog. Jeg har en del erfaring i bestyrelses arbejde gennem min fagforening og i boligforeningen, hvor jeg bor. Jeg vil arbejde for, at det bliver billigere at få adgang til egne penge, samt at gebyrer nedsættes. Prisen på betalingsservice og hævning af valuta i udlandet er steget meget de senere år, samtidig med ejere og aktionærer forgyldes. Der må kunne findes en god løsning til almindelige mennesker.
84. Svend Erik Sørensen*, 8420 Knebel
84. Svend Erik Sørensen*, 8420 KnebelTømrermester
Jeg har været i repræsentantskabet i Sparkron siden 2010. Inden da sad jeg i bestyrelsen for Tved Sparekasse. Jeg har boet på Mols hele mit liv og har virket som tømrermester i 33 år på det sydlige Djursland. Min opgave i repræsentantskabet er at bakke op om Sparkron og Ebeltoft-afdelingen, så vi sikrer en stærk afdeling med dybe rødder i lokalområdet. Som selvstændig har jeg stor erfaring med ledelse, forretningsforståelse, kundepleje samt økonomi. Privat er jeg gift og har 3 voksne børn.
85. Søren Vestergaard Sørensen, 8960 Randers SØ
85. Søren Vestergaard Sørensen, 8960 Randers SØAdm. direktør
Jeg er 46 år, gift med Mette og har 2 piger på hhv 17 og 14 år. Bosiddende i Romalt syd for Randers, hvor jeg er aktiv i lokalsamfundet. Har været initiativtager til Romalt Friskole og igang med projekt Romalt Aktivitetspark. Er oprindelig fra Århus, opvokset i Skagen og har boet i Randers siden 2004. Er uddannet Cand.IT med speciale l IT, Kommunikation og Organistion fra ASB. Har arbejdet indenfor IT i 20 år og er nu Adm direktør i IT-rekrutteringshuset SCR Freelance i Århus.
86. Erik Therkelsen*, 6682 Hovborg
86. Erik Therkelsen*, 6682 HovborgEfterlønner
Jeg er 65 år og er nuværende medlem af repræsentantskabet i KronJylland. Har arbejdet 33 år hos LEGO System i forskellige marketing og leder stillinger i Danmark og Australien.
87. Henrik Thoft*, 8960 Randers sø
87. Henrik Thoft*, 8960 Randers søTankpasser
Vil gerne genopstille
88. Bente Thomsen, 6700 Esbjerg
88. Bente Thomsen, 6700 EsbjergFørtidspensionist
63 år og har kørt taxa, uddannet kontorassistent og købmand, ved lidt om økonomi , ved hvordan man styre økonomien både min egen, men også for en andre. Mener det er godt at ha lidt indflydelse i sin bank og jeg vil arbejde i banken og kundernes interesse.
89. Tom Aalund Thomsen, 2450 København SV
89. Tom Aalund Thomsen, 2450 København SVSenior projektsalgs ingeniør
Jeg er uddannet maskiningeniør og har arbejdet 35 år i det private erhvervsliv indenfor miljøsektoren. Størstedel af tiden har jeg fungeret som mellemleder, først som afd.leder i er stort rådgivende forme og senere som salgschef i pumpevirksomheden Grundfos. Mine styrker er at motiverer mine medarbejdere og at opnå særdeles gode resultater gennem teamwork. Jeg er respekteret ved høj faglig viden og gode menneskelige egenskaber som har resulteret i høj produktivitet og høj medarbejder tilfredshed.
90. John Tolstrup, 8370 Hadsten
90. John Tolstrup, 8370 HadstenDyrepasser
Jeg er en frisk modig og smilende mand. i min fritid er jeg i hjemmeværnet, og bruger meget tid med min familie og venner.
91. Bent Trøgelborg, 7250 Hejnsvig
91. Bent Trøgelborg, 7250 HejnsvigKranchauffør
Ingen beskrivelse
92. Lone Vinge*, 8400 Ebeltoft
92. Lone Vinge*, 8400 EbeltoftFhv. sundhedskonsulent
Jeg er 66 år, mor til to børn og Bedste til tre børnebørn. Jeg har haft det meste af mit arbejdsliv i Ebeltoft. Henholdsvis på Ebeltoft Sygehus og i Syddjurs Kommune i afdelingen for Sundhed og Sygdom. Jeg er nu folkepensionist, og nyder de fordele der ved det. Jeg har siddet i Repræsentantskabet i to valgperioder, og har taget min rolle som ambassadør for Sparekassen alvorligt, derfor ønsker jeg at genopstille til endnu en periode.
93. Kim Vittrup*, 8900 Randers C
93. Kim Vittrup*, 8900 Randers CEjendomsmægler & valuar
Jeg er selvstændig ejendomsmægler gennem flere år, gift med Randi som er sygeplejerske, sammen har vi 2 voksne sønner. Jeg har boet og arbejdet i Randers i det meste af mit liv. Sidder pt. i repræsentantskabet.
94. Per Wraa*, 8960 Randers SØ
94. Per Wraa*, 8960 Randers SØBedemand
Kristrupdreng på 60 år, der har været medlem af Repræsentantskabet i en del år. Gennem tiden, har jeg deltaget i arbejdet med indlæg med en alternativ tilgang. Hurtig i opfattelse og hurtig i replikken. Som selvstændig erhvervsdrivende er det naturligt at arbejde jeg for såvel små som store kunder. Jeg stiller mig gerne til rådighed i endnu en periode og kan love, at en stemme på mig bliver en stemme for dig.

Repræsentantskabets formelle rolle

Repræsentantskabet er Sparekassens øverste myndighed. Det betyder, at repræsentantskabet har en række formelle opgaver, som de varetager på det ordinære repræsentantskabsmøde, der bliver afholdt senest fire måneder efter regnskabsårets udløb.

De væsentligste formelle opgaver er:

  • Godkendelse af revideret årsrapport
  • Fastsættelse af forrentning af garantkapital
  • Valg af bestyrelse
  • Godkendelse af vedtægtsændringer
  • Godkendelse af løn- og pensionspolitik
  • Valg af revisor

Repræsentantskabets uformelle rolle

Som repræsentantskabsmedlem er du en af Sparekassens vigtigste ambassadører. Derfor er det en forudsætning for at være medlem, at du aktivt bidrager til at styrke Sparekassens omdømme. Det gælder naturligvis særligt i det lokalområde, hvor du bor eller arbejder. Derudover er det naturligt, at du aktivt forsøger at henvise nye kunder til Sparekassen.

Repræsentantskabsmedlemmer skal derfor være i stand til at formidle Sparekassens værdier og holdninger. Derudover bliver de aktivt brugt som sparringspartner i forhold til lokale forhold, som de har særlig indsigt i. Derfor ønsker Sparekassen, at repræsentantskabsmedlemmerne og de relevante afdelingsdirektører har et godt kendskab til hinanden og en god dialog. Sparekassen opfordrer også til, at repræsentantskabsmedlemmer deltager i lokale aktiviteter og tiltag.

Udover det ordinære repræsentantskabsmøde, der er beskrevet i vedtægterne, holder Sparekassen også et midtvejsmøde, der typisk ligger i september. På disse møder er også afdelingsdirektører inviteret, og der er desuden mulighed for forskellige relevante og inspirerende indlæg fra både interne og eksterne indlægsholdere. Generelt opfordrer bestyrelsen og direktionen til, at der på møderne bliver stillet spørgsmål og kommenteret, så repræsentantskabet bliver bedst muligt klædt på til at varetage sin rolle som ambassadør.

De to faste møder kan blive suppleret af fyraftensmøder eller andre arrangementer ved behov. Eksempelvis vil der i forlængelse af repræsentantskabsvalget blive afholdt et intromøde, hvor medlemmerne bliver introduceret til opgaverne.