Garantmøder 2018 - tilmelding

Vi glæder os til at møde alle vores garanter til Garantmøder 2018. Vi ser frem til at fortælle om Sparekassen, og så sørger vi for god mad og underholding i topklasse.

Tilmelding

Du finder arrangementer og datoer herunder. Under hvert arrangement er der et link til tilmelding.

Når du kommer ind på tilmeldingssiden på det garantmøde du/I ønsker at deltage i, udfylder du blot alle felterne. Din tilmeldingskode står på indbydelsen, som er sendt til dig i e-Boks eller med posten. Hvis I er flere, der skal afsted sammen, kan du bestille op til 8 billetter på én gang - du skal blot have alles tilmeldingsnumre klar. Vær opmærksom på, at lige efter du har indtastet dit tilmeldingskode, skal du nedenunder vælge det antal garantbilletter, I skal bruge. Bestiller du flere billetter i én handling, vil dit navn fremgå på alle billetter - det er helt ok og ikke en fejl. 

Til nogle af møderne er det særlig vigtigt at bestille samlet, da du skal vælge pladser i lokalet eller fordi pladserne senere bliver tildelt. Nærmere info under det enkelte arrangement.

Tilmeldingen er åben - HUSK, du kan kun tilmelde dig ét garantmøde.

Kørestolsbrugere

Da der de fleste steder er et begrænset antal pladser til kørestolsbrugere, vil disse blive anvist efter tilmeldingstidspunkt. Du sender en mail til garant@sparkron.dk med ønsket om en kørestolsplads til det garantmøde, du ønsker at deltage i. Endvidere skal du angive, om du også har brug for plads til en hjælper. Vi vender hurtigt tilbage, om der er plads eller ej. Ønsket gælder kun, hvis vi modtager det, når tilmeldingen åbner.

Afmelding

Du afmelder din billet ved at sende en email til garant@sparkron.dk. Skriv "AFMELD" i emmefeltet og husk at notere dit ordrenummer i emailen. Du får svar tilbage, når ordren er annuleret.

Først når din ordre er annulleret, kan du evt. bestille billet til et andet garantmøde.

Vi håber, vi ses til et af disse garantmøder:

Cookies meddelelse