Bliv garant

Alle kunder i Sparekassen Kronjylland kan blive garant.

Sådan gør du

Vil du gerne være garant i Sparekassen Kronjylland, skal du kontakte din rådgiver. Din rådgiver kan fortælle mere om fordele og risiko ved at være garant og kan efterfølgende klare det praktiske. I Sparekassen har vi besluttet, at garanterne maksimalt må indskyde 50.000 kroner for private og 100.000 kroner for erhvervskunder. Man får en stemme til repræsentantskabsvalget for hver 1.000 kroner i garantkapital, dog maksimalt 20 stemmer.

Bliv Sparkron Garant
- det giver dig fordele

For at være SparKron garant og have adgang til de særlige SparKron-fordele skal have 30.000 kroner i garantkapital. Er du under 28 år, skal du dog blot have 5.000 kroner i garantkapital for at være SparKron Garant og få adgang til fordelene.

Det drejer sig først og fremmest om kontante fordele som gratis Visa/Dankort, gratis MarsterCard Standard og halv pris på øvrige MasterCards. Derudover får du løbende adgang til særlige oplevelser og aktuelle rabatter.

Garantkapital er risikovillig kapital

Bemærk, at garantkapital er risikovillig kapital og indskud af garantkapital er derfor at betragte som en investering. Derfor vil du, i forbindelse med indskud af garantkapital, modtage rådgivning om investering. 

Garantkapital er risikovillig kapital. Den indgår i Sparekassens ansvarlige kapital, hvilket betyder, at garantkapital ikke er dækket af Garantiformuen (tidligere Indskydergarantifonden).

Der er dog absolut ingen udsigt til, at nogen kommer til at miste deres garantkapital i Sparekassen Kronjylland. Sparekassen er nemlig et af landets stærkeste pengeinstitutter. Du har naturligvis altid adgang til vores senest offentliggjorte regnskab, hvis du selv ønsker at løbe tallene igennem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Garantkapital er risikovillig kapital


Garantkapital er såkaldt ansvarlig kapital og indgår i Sparekassens egenkapital. Indskud er derfor at betragte som risikovillig kapital. Du bør derfor tage imod tilbuddet om rådgivning, inden du investerer i garantkapital.