Løn- og personaleløsninger

Ring eller skriv, hvis du vil vide mere om løsninger til løn- eller personaleadministration.

Det kræver administration at have medarbejdere. Udbetaling af løn, ansøgning om refusioner og udarbejdelse af kontrakter er eksempler på opgaver, der tager tid i hverdagen. Det gælder om at løse disse opgaver så hurtigt og nemt som muligt.

Vores samarbejdspartner Bluegarden (tidligere Multidata) tilbyder løsninger til behandling af løn og administration af personale. 

Lønløsninger

Et lønsystem skal gøre lønbehandling enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på din kerneforretning frem for administration. Multidata tilbyder forskellige lønløsninger, der på en effektiv og fleksibel måde kan håndtere dine lønudbetalinger.

Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen i en af Bluegardens løsninger, f.eks. DataLøn, eller du kan vælge LønAdministration og dermed overlade opgaven helt til Bluegarden. Så skal du blot ringe eller sende en e-mail nogle få oplysninger, når det er tid til at udbetale løn.

Personaleløsninger

Hos Bluegarden kan du få udarbejdet ansættelseskontrakter eller få gennemgået dem du allerede har, og du kan få personalejuridisk rådgivning, f.eks. i forbindelse med fratrædelser.

Bluegarden kan også søge om refusioner på dine vegne hos det offentlige, så din virksomhed ikke går glip af penge I er berettiget til. Fordelen ved at anvende en løsning fra Bluegarden er, at: 

  • beregning og indberetning sker automatisk og til tiden
  • lønsedler, årsopgørelser m.m. udarbejdes af lønsystemet
  • der sker løbende opdatering i forbindelse med nye lovkrav og lignende 
  • du får løst dine personaleadministrative opgaver efter gældende regler.

 

Er det noget for dig?

Du kan kontakte en af vores erhvervsrådgivere, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at anvende en af Bluegardens løsninger til løn- eller personaleadministration.

Blanketter sendes til nedenstående adresse:

Bluegarden
Post box 332
2500 Valby
 
Dog skal ændring af registrering og kontonummer ikke ske på blanketter, men gøres på Bluegardens hjemmeside på dette link