Ikke blot et nummer i rækken

Franchisetager i McDonald's: Ikke blot et nummer i rækken

 

676x354px jandahl

"Det er altafgørende for mig, at jeg ikke bare er et nummer. Sparekassen Kronjylland er derfor et bevidst tilvalg, som sikrer mig en personlig behandling. Ligesom Sparekassen skal kende til mig og min forretning, er det vigtigt for mig, at jeg kan sætte ansigt på de mennesker, som har afgørende betydning for mine forretninger. Når jeg enten møder op i erhvervsafdelingen eller ringer, oplever jeg et højt serviceniveau, og der er altid en, der kan hjælpe mig - også hvis den faste erhvervsrådgiver har ferie eller lignende. Jeg har også oplevet at blive kontaktet uopfordret af min erhvervsrådgiver, da han havde mulighed for at sætte min udlånsrente ned. Det viser et stærkt tillidsforhold og er en rigtig god service, synes jeg.

Derudover gør det en forskel for mig, at Sparekassen engagerer sig lokalt og støtter initiativer, foreninger og klubber i nogle af de områder, hvor jeg selv driver forretninger. Lokal opbakning er en værdi, som både McDonald’s og jeg selv arbejder ud fra, og som derfor betyder meget for mig."

Jan Dahl, franchisetager i McDonald's

Om Jan Dahl:

Jan Dahl har i mere end 20 år været franchisetager i McDonald’s. I sensommeren 2015 udvidede han med fire forretninger, så han nu ejer otte McDonald’s restauranter. Som den eneste i Europa har han to gange fået tildelt den internationale McDonald Golden Arch Award, der anerkender kædens dygtigste franchisetagere på verdensplan.

 

 

Jan Dahl har i mere end 20 år været franchisetager i McDonald’s.

I sensommeren 2015 udvidede han med fire forretninger, så

han nu ejer otte McDonald’s restauranter. Som den eneste

i Europa har han to gange fået tildelt den internationale

McDonald Golden Arch Award, der anerkender kædens dygtigste

franchisetagere på verdensplan.