Djurs Sommerland

Sparekassen kan håndtere vores vokseværk

 

 

Djurs
"Sparekassen har stået bag os lige siden parkens opstart for cirka 35 år siden, og det ser vi en stor værdi i. Vores rådgiver kender indgående til os og vores forretning og er en vigtig sparringspartner, der kan se potentialet i de mange nye investeringer, der skal til for løbende at udvikle Djurs Sommerland.

Gennem de seneste seks år har vi konkret haft behov for Sparekassens hjælp til finansiering af nye investeringer for over 300 millioner kroner.

I en virksomhed som vores er der virkelig tale om økonomiske rutsjebaneture. Vores økonomi er nemlig meget sæsonbetonet, og det er derfor afgørende, at vi har et pengeinstitut, der forstår udsvingene, og som har størrelsen og viljen til at tilbyde os fleksibilitet."

Henrik B. Nielsen, adm. direktør, Djurs Sommerland

Om Djurs Sommerland:

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland, og parken satte i 2015 besøgsrekord med 801.593 gæster. Parken har en strategi om at præsentere nye oplevelser og forlystelser hvert år – et eksempel er Piraten, der flere gange er kåret som en af verdens bedste rutsjebaner. I 2015 er Bondegårdsland, et nyt stort temaland med 10 nye forlystelser, kommet til.

 

 

Om Djurs Sommerland:

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland, og parken satte i 2015 besøgsrekord med 801.593 gæster. Parken har en

strategi om at præsentere nye oplevelser og forlystelser hvert år – et eksempel er Piraten, der flere gange er kåret som en af

verdens bedste rutsjebaner. I 2015 er Bondegårdsland, et nyt stort temaland med 10 nye forlystelser, kommet til.