Få os som din finansielle sparringspartner

Som erhvervskunde hos os kan du forvente et samarbejde med en rådgiver, der har en forretningsmæssig forståelse og har både evne, vilje og tid til at sætte sig ind i de udfordringer, du og virksomheden møder. Vi tilbyder et tæt partnerskab, hvor omdrejningspunktet er driften af din virksomhed.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kompetente rådgivere, der følger din virksomhed tæt
  • En stærk netbank til erhverv
  • Ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet
  • Kompetent investeringsrådgivning

En bank til det daglige og til fremtiden

Vi tilbyder forskellige finansieringsløsninger og tilpasser dem efter din virksomheds aktuelle behov og du får adgang til en stærk netbank, der nemt spiller samme med gængse økonomistyringssystemer. Dagligdagen skal fungere, og det skal være nemt. Når det gælder fremtiden, kan vi hjælpe dig med at skabe overblik og træffe de rigtige, holdbare beslutninger.
 
Er du ejerleder, håndterer vi sammenhæng mellem din privatøkonomi og virksomhedens økonomi. Du får adgang til både privat- og erhvervsrådgivere og det sikre, at vi tager vare på både din private økonomi og din virksomheds drift.

Hvad har du brug for?

Fortæl os, hvad du har brug - så fortæller vi dig, hvordan vi vil løse dit behov. Vi håber og tror, du vil synes om det, du hører - og så er det op til dig, om du vil være kunde hos os.
Vil du høre mere så ring 89 12 24 00  eller skriv til os.