Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Senior Erhvervsrådgiver Aarhus Erhverv

Opsøgende senior erhvervsrådgiver til Aarhus Erhverv

Kan du udvide forretningen med nye spændende erhvervskunder og samtidig give kunderne den allerbedste rådgivning? Så er vi måske det perfekte match midt i Aarhus, hvor du får indflydelse og ansvar i en afdeling med gode kolleger og høje ambitioner.

Vi ønsker at styrke og udvide vores erhvervsrådgivning i Aarhus og søger derfor en opsøgende senior erhvervsrådgiver, der vil tage del i denne mission. Lyder det som en udfordring, du kan se dig selv bidrage til ved at tiltrække nye, større erhvervskunder på tværs af brancher, så læs endelig videre.

 

Du kan glæde dig til at:

  • Udleve din lyst til at skabe kontakt til nye spændende kunder. Du får til opgave at tiltrække og fastholde større erhvervskunder i Aarhus-området på tværs af brancher
  • Bringe hele spektret af erhvervsfaget i spil, når du rådgiver kunderne
  • Have en tæt kontakt med kunderne og være på forkant med de mest optimale løsninger til dem
  • Deltage i relevante netværk og kundearrangementer, hvor du får rig lejlighed til at gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan
  • Bidrage til, at vi i Sparekassen Kronjylland fortsat har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • Er stærk i erhvervsfaget og har mange års erfaring med at rådgive og tiltrække erhvervskunder. Du har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed og er samtidig skarp på kredit
  • Er udadvendt, kan kommunikere med alle og er god til at skabe og vedligeholde stærke relationer. Du har et solidt netværk, du formår at bringe i spil
  • Er ansvarlig og ordentlig i din måde at skabe forretninger på. Du har personlig integritet og arbejder målrettet
  • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder. Du inddrager og samarbejder også med relevante specialister
  • Har lyst til at skabe vækst. Du er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen

En uundværlig sparringspartner

Hos os har erhvervskunderne en personlig rådgiver - eller et fast team – som de kan ringe direkte til. I vores rådgivning benytter vi blandt andet Business Model Canvas til at hjælpe kunderne med at udnytte potentialet i deres forretningsmodel.

Du kan se, hvorfor nogle af vores mange erhvervskunder har valgt os til her.

 

Dette gør stillingen til noget særligt

Du bliver en del af en stærk erhvervsafdeling, der ser et stort potentiale i at udvide vores markedsområde, og som går benhårdt efter at vækste yderligere i Aarhus. Udover dig udvider vi derfor også vores erhvervshold med to erhvervsrådgivere, der primært skal rådgive erhvervskunder inden for sundhedsbranchen. Du bliver dermed en del af en ambitiøs erhvervsafdeling, der vil fremad.

Sparekassen Kronjylland er et pengeinstitut i god udvikling, som har åbnet flere nye afdelinger de seneste år. Vi vægter kundetilfredshed og medarbejdertrivsel højt. Her venter dig dygtige kolleger at sparre med og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Udover at du får indflydelse på afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.