Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Randers City

Er du åben, imødekommende og tillidsvækkende? Kan du med din rådgivning gøre en forskel for privatkunderne inden for alt fra hverdagsøkonomi til bolig og investering? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores stærke team i Randers City.

 

Du kan glæde dig til at:

 • Sikre, at kunderne får en rådgivning, der kommer hele vejen rundt, så de opnår økonomisk tryghed
 • Være helt tæt på dine kunder, som du skræddersyr individuelle løsninger til. Du får din egen portefølje af gode kunder, som du kommer til at pleje og udvikle
 • Få indflydelse og opleve korte beslutningsveje
 • Sammen med resten af afdelingen at vise flaget ved lokale aktiviteter og generelt synliggøre afdelingen i Sparekassens hjemby, hvor vi i forvejen er kendt af mange og møder stor opbakning
 • Blive en del af en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang

Derudover får du gode kolleger, som går højt op i at levere en god service og skabe tætte relationer til kunderne.

 

Det er vigtigt, at du:

 • Har en bankfaglig uddannelse og god viden på privatområdet, men også gerne inden for pensions- og investeringsområdet, da der er flere formuende kunder i din portefølje
 • Er udadvendt og tillidsskabende. Du mestrer kunsten at skabe og vedligeholde stærke relationer og har et solidt netværk, du formår at bringe i spil
 • Er kundefokuseret og fuldt bevidst om værdien af timing, hastighed, kvalitet og opmærksomhed. Du er altid parat til at gå en ekstra mil for kunden og den gode løsning
 • Motiveres af at sætte mål – og nå dem
 • Er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen
 • Er ansvarlig og ordentlig i din måde at skabe forretninger på. Du har personlig integritet og arbejder målrettet
 • Er god til at samarbejde og kan kommunikere med alle

Har du et godt kendskab til - og netværk i - Randers, er det en fordel.

 

Derfor skal du søge stillingen:

Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du får 12 faste kolleger at sparre med - udover de fagspecialister, der er tilknyttet vores afdeling. I jobbet får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, ligesom du kan se frem til fleksible rammer og stor indflydelse på din egen hverdag.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser – og at vi er gode til at samarbejde i afdelingen.

 

Det siger din kommende leder:

”I afdelingen praktiserer vi frihed under ansvar og har stor tillid til hinanden. Samtidig er vi gode til at støtte og bakke op, så du har altid en kollega, der er klar til at hjælpe dig. For mig er det en succes, når du glæder dig til at komme på arbejde og bidrager til, at vi når afdelingens mål”.

Afdelingsdirektør, Poul Vestergaard

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.