Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til København City

Brænder du for at være i tæt kontakt med privatkunderne? Og kan du med din rådgivning gøre en forskel for kunderne, så de hver dag mærker vores værdier i alt, hvad vi gør og siger? Det har du nu mulighed for i et job centralt beliggende i Industriens Hus i København. 

Hos os får du kolleger, der er stolte af, hvor de arbejder, og som går højt op i at levere en god service og skabe tætte relationer til kunderne. Derfor har rigtig mange af vores kunder udviklet sig til de bedste ambassadører for afdelingen.

Du kan glæde dig til at:

 • Sikre, at alle kunderne får en rådgivning, der siger spar to og kommer hele vejen rundt om dem på ny
 •  Være helt tæt på dine kunder. Du får din egen portefølje af solide kunder, som skal plejes og udvikles via løbende værdiskabende rådgivning
 • Tage imod nye kunder, der primært kommer via henvisninger fra nuværende tilfredse kunder. Du skal tiltrække og fastholde afdelingens kunder ved at skræddersy de bedste individuelle løsninger til dem
 • Blive en del af en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang, og som lige nu er inde i en spændende udvikling på Sjælland, hvor vi de seneste år har åbnet flere nye afdelinger
 • Få indflydelse og opleve korte beslutningsveje i en afdeling helt centralt beliggende i København i Industriens Hus
 • Bliv en del af et fantastisk team, der vægter et godt samarbejde og arbejdsmiljø

Du er sandsynligvis den rette til vores hold, hvis…

Du har en solid bankfaglig uddannelse og god viden på pensions- og investeringsområdet. Derudover har du et godt kendskab til boligområdet i og omkring København.

Derudover håber vi, at du:

 • Er udadvendt og tillidsskabende. Du mestrer kunsten at skabe og vedligeholde stærke relationer og har et solidt netværk, du formår at bringe i spil. 
 •  Er kundefokuseret og fuldt bevidst om værdien af timing, hastighed, kvalitet og opmærksomhed. Du er altid parat til at gå den ekstra mil for kunden og den gode løsning
 • Er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen
 • Er ansvarlig og ordentlig i din måde at skabe forretninger på. Du har personlig integritet og arbejder målrettet
 • Er god til at samarbejde og kan kommunikere med alle

Du kan præge indholdet i jobbet

I jobbet vil du i høj grad være med til at sætte dagsordenen for din egen dagligdag og rammerne for din portefølje – og dens udvikling.

Vi sikrer vores kunder de bedste forudsætninger for at styre og styrke deres økonomi ved at give dem én fast rådgiver – og adgang til Sparekassens specialister. Er der noget i kundens økonomi, der behøver opmærksomhed, eller opstår der nye fordele, så reagerer vi straks på det. Denne høje grad af opmærksomhed sætter vores kunder stor pris på – og den er uden tvivl medvirkende til, at vores kunder i så høj grad henviser nye kunder til os. 

Vi giver kunden en tæt og personlig rådgivning og er proaktive, så kunden trygt kan koncentrere sig om andre dele af sit liv. Det bliver din opgave fortsat at udleve og udvikle dette tilbud til din portefølje, så kunderne er sikret økonomisk tryghed og rådgivning af høj kvalitet.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Der venter dig en spændende og kompleks hverdag, hvor du skal rådgive en vigtig portefølje af privatkunder. Du står dog ikke alene, da du får dygtige kolleger at sparre med i en stor vækstafdeling. Du får også attraktive produkter at tilbyde kunderne og adgang til vores specialister, så vi altid kan give kunderne den allerbedste rådgivning.

Afdelingen så dagens lys for otte år siden, og vi oplever fortsat god kundetilgang og henvisningslyst fra både vores kunder og samarbejdspartnere - det betyder blandt andet løbende nye kunder. Vi går højt op i kundetilfredshed og medarbejdertrivsel. Det betyder, at der skal være plads til, at vi har det sjovt, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Udover at du får mulighed for at påvirke afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer, hvor du blandt andet har indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.