Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Administrativ medarbejder til Boligsupport Privat

Har du et sabbatår, som du har lyst til at bruge på at lære nyt og hjælpe os med boligsager og administrative opgaver i Boligsupport Privat?

For tiden får flere af vores kunder end vanligt et nyt realkreditlån i deres bolig. Nogle fordi de har købt hus, andre fordi de har fået lagt deres lån om til et mere attraktivt og andre igen, fordi de er blevet ny kunde hos os.

Det gør alt sammen, at vi har travlt med at ekspedere kundernes boligsager. Derfor er vi på udkig efter en administrativ medarbejder med et højt servicegen og godt humør.

Din profil

Vi forestiller os, at du står foran et sabbatår. Det afgørende er, at du har lyst til at hjælpe med administrative opgaver i forbindelse med ejendomshandel og låneomlægninger i et job, der giver dig indsigt i forretningsgangene omkring en bolighandel og viden om, hvordan boligmarkedet finansieres.

Det er vigtigt, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og har en systematisk tilgang til opgaverne
  • Har en god forståelse af både mennesker og forretning
  • Er i stand til at håndtere fortrolige oplysninger
  • Har overblik og styr på detaljen – også når det går stærkt
  • Har lyst til at være med til at skabe et godt arbejdsflow i vores boligsager og dermed bidrage til, at vores kunder får kvalitet til tiden

Vi tilbyder

På Frankrigsvej i Hammel er vi et hus fuld af specialister - her får du over 80 engagerede kolleger og sparringspartnere under samme tag. 27 af kollegerne har et bredt speciale inden for boligområdet – de 21 af dem beskæftiger sig med privatkundernes boligsager ligesom dig. Det betyder, at der er erfarne kolleger klar til at hjælpe dig, men også, at vi i organisationen har flere kolleger under uddannelse.

Vi har et godt socialt sammenhold i afdelingen, ligesom vi er gode til at sparre med hinanden i det daglige arbejde.

Vi har en fælles pulje af boligopgaver. Hver morgen fordeler vi dagens arbejde, så vi sikrer, at vi i fællesskab når alle dagens deadlines og samtidig får arbejdet os godt ned i stakken af opgaver, som kan ligge over. Da du ikke har egne opgaver, vil du hver dag have fornemmelsen af, at du når i mål. Sammen med dine kolleger tager du hul på nogle nye opgaver, når du møder næste dag. Det er teamwork, når det er bedst.

Send os dit CV og seneste karakteroversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.