Finansbachelor Praktik

finansbachelor Aarhus BSS bachelor

Vi tilbyder et praktikforløb på 5. semester til dig, der er finansbachelor, og som ønsker at prøve kræfter med rådgivning af kunder og behovsbaseret salg. Her får du i løbet af fem måneders praktik rig mulighed for at bringe dig selv og dine kompetencer i spil. Du får en fast mentor og bliver en del af et stærkt fagligt og socialt netværk.  

Vi forventer, at du:

  • studerer finansbachelor og skal i praktik på 5. semester til august 2018
  • brænder for at blive rådgiver
  • er ambitiøs og har lyst til at udfordre dig selv både fagligt og personligt
  • tør tage initiativ og ansvar
  • er udadvendt, hjælpsom og tillidsskabende over for kunder og kolleger

Spændende opgaver og nye udfordringer

Som praktikant i Sparekassen Kronjylland får du stor indflydelse på din egen arbejdsdag, og du får mulighed for mange forskellige opgaver. Det overordnede praktikforløb ser du herunder, og det veksler mellem ophold i en afdeling og korte ophold i de interne afdelinger: Boligsupport, Finans og Erhverv. Det sikrer dig stor viden om Sparekassen som organisation, men giver dig også et indblik i de mange karrieremuligheder og udvider dit netværk. 

Når vi søger praktikanter er det med henblik på, at du fortsætter i et studiejob hos os efter endt praktik.   

5 måneders praktikforløb

I afdelingen

Du starter din praktik i en af vores kundevendte afdelinger, som bliver din faste base. Her bliver du tilknyttet en mentor, som du kan samarbejde med om din personlige udvikling under hele praktikken.

Bolig

Du får en hel dag i Boligsupport, hvor du får et indblik i opgaver og arbejdsmetoder i forbindelse med boligsager.

I afdelingen

Finans

To dage i Finans giver dig et indblik i, hvordan vi arbejder inden for Investering og Markets.

I afdelingen

Erhverv

To dage i Erhverv giver dig indblik i, hvordan vi arbejder med vores erhvervskunder.

I afdelingen

Hvad så?

Efter i alt fem måneder slutter dit praktikforløb. Vi regner med, at både du og vi har lyst til at fortsætte parløbet med et studiejob. Senere har du også mulighed for at blive trainee hos os.

Godt karrieremiljø - også socialt

Vi sørger blandt andet for, at du sammen med vores praktikanter, trainees og graduates løbende har mulighed for at deltage i arrangementer med fokus på både faglig og personlig udvikling. Vi ved, at et godt socialt miljø også er en vigtig del af et uddannelsesforløb. Derfor vil du udover et bredt fagligt netværk på tværs af hele organisationen, blive en del af et solidt netværk med de øvrige unge i uddannelsesstillinger. Dem kommer du løbende til at mødes med.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om at være i praktik hos Danmarks største sparekasse, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anni Bach Høj på tlf.: 89 12 25 11

 

Der hvor du er, når din karriere begynder

Cookies meddelelse