Foto: Kalø slotsruin

Giv dit byggeprojekt en god start

Vil du bygge nyt hus, skal du være forberedt på, at du skal træffe hundredvis af beslutninger. En af de vigtigste beslutninger er: Hvor meget skal eller må huset koste?

Når du ved, hvad du kan og vil betale, har du baggrund for at træffe mange andre beslutninger - herunder de helt centrale: Hvor du vil købe en grund og hvilket hus du vil bygge.

Få lavet beregninger hos os

Dit byggeprojekt bør begynde med beregninger af, hvad du kan og vil betale for dit nye hjem. Du skal vel at mærke få lavet beregningerne inden du går i gang og helt sikkert inden du køber en byggegrund. Med beregningerne ved du, hvor meget du i alt kan bruge på byggeprojektet - inklusiv grund, hus og anlæg af have.

Hvordan finansierer jeg grund og byggeri?

Inden du kan sætte gang i byggeprojektet, skal du have styr på, om du kan låne pengene. 80 procent af husets værdi kan lånes via et realkreditlån. Forud for et lånetilsagn skal en vurderingsmand vurderer, hvor meget dit nye hus vil kunne sælges for, når det er færdigt. Når dit byggeprojekt er forhåndsvurderet, og godkendt af realkreditinstituttet, kan du låne til byggeprojektet.

Du kan låne på to måder:

Forhåndslån
Du låner pengene i et realkreditinstitut, før huset bliver bygget. På den måde kender du huslejen inden du starter byggeriet.

Byggelån/bygge-kredit
Du låne til byggeprojektet hos os via et byggelån. Når huset er bygget færdig, optager du et realkreditlån. I byggeperioden betaler du kun renter på byggelånet.

Det er også muligt at kombinere de to lånetyper, og du kan, sammen med din rådgiver, finder den løsninger der passer bedst til dig og dit byggeprojekt.

Boliglån 1. prioritet - et attraktivt boliglån

Vi tilbyder Boliglån 1. prioritet til køb af fast ejendom og belåning af friværdi. Lånet er et godt alternativ til realkreditlån med variabel rente.

Læs mere…

Prioritetslån: Et alternativ til realkreditlån

Prioritetslån er et fleksibelt alternativ til et realkreditlån. Det egner sig til dig, der ejer fast ejendom og ønsker at anvende opsparingen i din bolig.

Læs mere…

Boliglån

– gør drømmen mulig.

Læs mere…

Vores seneste anbefaling om boliglån

Er du boligejer, bør du undersøge, om dit nuværende lån skal erstattes med et bedre.

Læs mere…

Hvor meget kan man låne?

 

Læs mere…

Book et møde