Foto: Kalø slotsruin

FLSmidth: Fortsat ikke udsigt til vending i markedsforhold

FLSmidth gennemfører en række nye tiltag til forbedring af driftsindtjeningen som modsvar på et ventet lavere aktivitetsniveau og en lavere indtjeningsmarginal på ordrer i selskabets nuværende ordrebog.

Der er fortsat ikke udsigt til nogen nævneværdig vending i markedsbetingelserne, men selskabet står stærkt positioneret, når markedet på et tidspunkt vender rundt.

Vi ser en fair værdi for FLSmidth på DKK 372 pr. aktie på basis af en relativ værdiansættelse og gentager vores købsanbefaling af aktien.

Læs mere om baggrunden for vores købsanbefaling her

 

Publiceret 22. november 2016 kl. 12.15.

 

Santa Fe: Strømlining af selskab fortsætter

Santa Fe nærmer sig afslutningen på et begivenhedsrigt år, hvor selskabet er lykkedes med at tilpasse forretningen og reducere omkostningerne. De positive effekter af strømliningen modsvares imidlertid af nedgang på aktivitetsniveauet.

Der er fortsat ikke tegn på bedring for selskabets britiske forretning eller britiske kunder på grund af den manglende afklaring i forhold til hele Brexit-processen. Selskabet ser tegn på stabilisering på det australske marked, men er fortsat presset på dette marked samt i Tyskland.

Vi ser en fair værdi for Santa Fe på DKK 75 pr. aktie på basis af en relativ værdiansættelse og gentager vores købsanbefaling.

Læs hele vores anbefaling af Santa Fe-aktien her.

Publiceret: 17. november 2016 klokken 17:22.

Læs hele vores anbefaling af Santa Fe-aktien her.

Publiceret: 22. september 2016 klokken 15:36.

Nets: Solidt første regnskab som børsnoteret selskab

Efter en aktiekursmæssig svær debut som børsnoteret selskab har Nets aflagt et solidt regnskab for tredje kvartal. Regnskabet er krydret med en mindre opjustering af selskabets forventninger til indeværende regnskabsår. Nets’ forretning er modstandsdygtig overfor udsving i det overordnede makroøkonomiske klima og nyder godt af det strukturelle skifte over mod det kontantløse samfund.

Vi ser en fair værdi pr. aktie i Nets på DKK 157 (tidligere DKK 158) og gentager vores købsanbefaling på aktien.

Læs hele vores anbefaling af Nets her.

Publiceret 11. november 2016 kl. 15.57.