Foto: Kalø slotsruin

MasterCard giver dig frihed

Der er flere typer kort - find det der passer dig bedst.

Med MasterCard har du foruden et godt kreditkort mulighed for en lang række af forsikringer. Kredittens størrelse og forsikrings dækninger afhænger af, hvilket kort du vælger. Husk at SparKron Garanter kan få MasterCard til halv pris på det årlige gebyr.

Et MasterCard giver dig frihed til at handle og det er et oplagt valg, når du rejser i udlandet, men også i Danmark kan du benytte MasterCard. Du kan f.eks. bruge kortet i flere dagligvareforretninger og samtidig får du op til 42 dages rentefri kredit på alle køb - både i Danmark og i udlandet.

Rejseforsikring med god dækning

Til MasterCardet er der tilknyttet en rejseforsikring (gælder dog ikke MasterCard Debit). Du er dermed altid sikret assistance på rejsen, hvis uheldet skulle være ude. Ikke mindst derfor er det godt at have et MasterCard med på rejsen. Bemærk, at rejseforsikringen ved MasterCard Standard kun er gældende, når rejsen er betalt med kortet - og at forsrikringen her kun dækker kortholder.

Du kan vælge mellem tre forskellige kort hver med sine fordele:

MasterCard Standard - et godt supplement

MasterCard Standard giver frihed på rejsen, og er et godt supplement til f.eks. dit Visa/Dankort.

MasterCard Guld - kort til det meste

MasterCard Guld giver tryghed på rejsen og frihed til at handle. Kortet er inkluderer en høj forbrugsmulighed og en af Danmarks bedste rejseforsikringer.

MasterCard Platinum - det eksklusive kreditkort

MasterCard Platinum hører til blandt Danmarks absolut mest eksklusive kreditkort. MasterCard Platinum er skræddersyet til den krævende rejsende, som ønsker adgang til unikke oplevelser og stor tryghed på rejsen.

Hvilket MasterCard skal jeg vælge?

Her kan du sammenligne de tre typer MasterCard.

Eller: Besøg www.lpmastercard.dk, hvor du kan læse mere om forbrugs- og kreditgrænser, forsikringsvilkår, forsikringssummer og rabatmuligheder.

Priser for MasterCard

Som SparKron Garant kan du få Sparekassens MasterCards til halv pris.

 

Pris pr. år i kroner Normalpris    SparKorn Garant

MasterCard Platinum

 

1.400

 

700

 

MasterCard Guld

 

750

 

375

 

MasterCard Standard med forsikringer 195 0
MasterCard Standard Debit 150 75

 

 

 

 

 

 

Kontaktløse betalingskort

Kontakt din rådgiver