Foto: Århus

Tidsfrister for bogføring af overførsler i 2016

Skal du have et beløb bogført i 2016, så læs vores tidsfrister her.

Læs mere...

Beskyt din virksomhed mod CEO-fraud

IT-svindlen bliver mere og mere avanceret, og det er derfor vigtigt, at alle virksomhedens ansatte kender til risikoen.

Læs mere...

Video: At være erhvervskunde hos os

Se vores video og få et indblik i, hvordan det er at være erhvervskunde hos os.

Læs mere...

Hvad er FATCA og CRS?

FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) er en række amerikanske regler, der har til formål at hindre, at privatpersoner, virksomheder og virksomhedsejere, som er skattepligtige i USA, unddrager sig skattebetaling ved at benytte udenlandske banker til finansielle transaktioner.

Læs mere...

Få os som din finansielle sparringspartner

Som erhvervskunde hos os kan du forvente et samarbejde med en rådgiver, der har en forretningsmæssig forståelse og har både evne, vilje og tid til at sætte sig ind i de udfordringer, du og virksomheden møder. Vi tilbyder et tæt partnerskab, hvor omdrejningspunktet er driften af din virksomhed.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kompetente rådgivere, der følger din virksomhed tæt
  • En stærk netbank til erhverv
  • Ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet
  • Kompetent investeringsrådgivning

En bank til det daglige og til fremtiden

Vi tilbyder forskellige finansieringsløsninger og tilpasser dem efter din virksomheds aktuelle behov og du får adgang til en stærk netbank, der nemt spiller samme med gængse økonomistyringssystemer. Dagligdagen skal fungere, og det skal være nemt. Når det gælder fremtiden, kan vi hjælpe dig med at skabe overblik og træffe de rigtige, holdbare beslutninger.
 
Er du ejerleder, håndterer vi sammenhæng mellem din privatøkonomi og virksomhedens økonomi. Du får adgang til både privat- og erhvervsrådgivere og det sikre, at vi tager vare på både din private økonomi og din virksomheds drift.

Hvad har du brug for?

Fortæl os, hvad du har brug - så fortæller vi dig, hvordan vi vil løse dit behov. Vi håber og tror, du vil synes om det, du hører - og så er det op til dig, om du vil være kunde hos os.
Vil du høre mere så ring 89 12 24 00  eller skriv til os.

 

 

Bluegarden lønsystemer

Bluegarden (tidl. Multidata) leverer lønsystemer og outsourcing af løn. De leverer blandt andet DataLøn, MultiLøn og PersonaleGuide, der er nogle af de mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration i Danmark.

Du kan se mere på www.bluegarden.dk.

Virksomheder skal have en digital postkasse

Fra 1. november 2013 har alle danske virksomheder, organisationer og foreninger kunnet modtage post digitalt fra det offentlige.

Læs mere...

Spærret for e-Boks?

Oplever du, at du ikke kan komme i e-Boks, så er løsningen måske her. e-Boks har en erhvervsfunktionalitet for kunder, der logger på med nemid. Når den aktiveres, bliver der spærret for logon dels fra netbank dels med den gamle fælles PIN. Er dette sket for dig, kan du åbne for adgangen via netbank. Herunder kan du læse en baggrund for ændringen, om de konsekvenser den har for brugernes adgang og du kan læse, hvad du kan gøre for at genetablere adgangen. 

 

Læs mere...